Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Elektrische auto’s… groen???
Categories: Zonder rubriek

Als alle auto’s elektrisch waren…En als we vast zouden zitten in een file van drie uur in de kou van een sneeuwstorm, zouden onze batterijen helemaal leeg zijn. Omdat elektrische auto’s eigenlijk geen verwarming hebben. En het feit dat je de hele nacht op straat zit zonder batterij… verwarming onmogelijk, radio gps batterij: leeg. Je kunt proberen hulpdiensten te bellen en vrouwen en kinderen te beschermen, maar die kunnen niet komen helpen omdat elke weg afgesloten is en waarschijnlijk elke politieauto elektrisch zal zijn.

En als de wegen geblokkeerd worden door duizenden auto’s, kan niemand verder. Hoe laad je ter plekke batterijen op?

Files zijn zelfs tijdens vakantie hetzelfde probleem.
Het zou niet mogelijk zijn om in een elektrische auto de airco aan te zetten voor korte tijd. Je batterijen zouden zo leeg zijn!

Heeft iemand hier wel eens over nagedacht?

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.