Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Verkoop warmtepompen bijna stilgevallen: “Verbruik is te duur”
Categories: Zonder rubriek

In het land bedraagt de terugverdientijd 15 jaar. En dan is het ding versleten. Moet je een nieuwe aanschaffen. En dan zijn er nog andere nadelen, zoals de hinderlijke luchtstroom en het lawaai van de ventilator.

Een warmtepomp – veel milieuvriendelijker dan een gasketel – is vandaag financieel (nog) niet interessant om je huis te verwarmen, besluiten experts van VITO/Energyville in een nieuw onderzoek.

Lees: https://www.hln.be/binnenland/verkoop-warmtepompen-bijna-stilgevallen-verbruik-is-te-duur~a045fb83/

REACTIE:

Waarom blijft er doorgehamerd worden op warmtepompen? Kost bergen energie en is dus blijkbaar slecht voor milieu. Zonnevelden kunnen niet worden aangesloten vanwege overbelast van het net. Windmolens zijn niet rendabel. Gas uit Groningen afgesloten. Dan zien we maar 1 oplossing, kerncentrales bouwen. Kan tegenwoordig heel veilig. Oh ja en gas uit andere gasbellen in en rondom Nederland halen is ook gewoon een optie.

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.