Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het Old Boys Network

De media en een regionaal zender willen nog steeds niet voldoende aandacht schenken aan misstanden TSN, laat staan er verder in te duiken.

Ook bij deze Helianthuswoningen zie je tegengestelde belangen.  Zowel de gemeente als de woningstichtingen hebben geen belang bij goedkope woningen.  De dure koopwoningen van bevriende projectontwikkelaars en de dure huurwoningen raakt men dan niet meer voor deze prijzen kwijt.  Dat betekend structureel minder inkomen.

De Partij Vrij Almelo is een partij die durft te zeggen wat we denken.  Rechttoe, rechtaan.  We spannen ons in om onregelmatigheden in onze stad (en daar buiten) op te sporen.  Maar steeds weer blijkt dat we op papier wel een democratie zijn maar in de praktijk die democratie een wassen neus is.  Vele acties die de Partij Vrij Almelo tot nu toe opgestart heeft blijkt ondanks de brede aandacht die wij hieraan richting de belanghebbenden en de media hebben gedaan geen respons op te leveren.  HET LIJKT OP EEN VAN BOVENAF GEREGISEERDE TEGENWERKING VAN DE PLAATSELIJKE GEVESTIGDE ORDE.  Het eigenbelang prevaleert boven alles.   Kapitaal en winst bepalen de richting en niet verantwoordelijkheid en zorgzaamheid.  Dat is een politieke keuze die elke dag gemaakt wordt door het Old Boys Network in Almelo en de media waarbij wij met reden geen onderscheid meer maken tussen het een en het ander.  Al onze inspanningen ten spijt.

Dus ga kijken op internet, de enige vorm van echte vrijheid van meningsuiting.

 

Stem of voeg toe aan:

5 Comments to “Het Old Boys Network”

 1. Gerrit schreef:

  Niets nieuws onder de zon (sneeuw) Hoop op reacties van het OBN.

 2. Sjoerd Visser schreef:

  Nou Gerrit…die reactie is sneller gekomen dan was verwacht, en uit onverwachte hoek.

 3. Sjoerd Visser schreef:

  De link die in het artikel staat is bedoeld om eventjes duidelijk te maken hoe de hazen lopen in ons mooie Almelo.

 4. MK schreef:

  “HET LIJKT OP EEN VAN BOVENAF GEREGISSEERDE TEGENWERKING VAN DE PLAATSELIJKE GEVESTIGDE ORDE”.

  Correctie: Het IS een van bovenaf geregisseerde tegenwerking van de plaatselijke gevestigde orde!!

  Helaas zijn het toch de inwoners van Almelo die steeds maar weer dom dom dom op dezelfde partijen stemmen!

  Na de laatste verkiezingen 2 zetels voor de PVA, op zich natuurlijk een prachtig resultaat voor een nieuwe partij. Laten we hopen dat het er de volgende keer 10 zullen zijn. Pas DAN zal er in Almelo iets ten goede gaan veranderen!

 5. Sjoerd Visser schreef:

  Almelo: OldBoysNetwork-city.
  Men bedenkt van alles om het langstdurende probleem NIET op te lossen, maar de negatieve randverschijnselen aan te pakken. Vooral NIET ERKENNEN dat je beleid niet klopt! Maar doorgaan met verdoezelen en ondertussen het probleem in stand houden.
  Bezuinigingen zorgt voor meer wanbeleid en onbegrip dan gewenst was en is.
  Nu kan men de bezuinigingen vergelijken met publieke oplichting: men heeft al ettelijke jaren geleden beloofd dat de bezuinigen TIJDELIJK waren…maar het duurt nu toch wel heel erg lang…zo’n 35 jaar lang al. Dan klopt het beleid niet, en kun je rustig spreken van een WANBELEID.
  Waar blijft KASSA? Bij burgers accepteert men hun wanbeleid niet (en mogen ze naar de Stadsbank), maar de overheden kunnen gewoon doorgaan met waar ze mee bezig waren: falen en de mensen ervoor laten betalen.

Leave a Reply