Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Welcome to the Old Boys Network (2) (dolle pret/aylin)

Dolle pret voor kinderen (foto Partij Vrij Almelo)

In de bovenlaag van het politieke leven in Almelo is nog steeds een Old Boys (& Girls) Netwerk aanwezig. De macht achter de schijnmacht van de politiek deelt de lakens uit. Wie zijn dat? Want soms komen er ineens weer zaken bovendrijven die ons een vieze smaak in de mond bezorgen.

Want wat is er aan de hand? De gemeente Almelo gaat alsnog bij dolle Pret/Aylin 50.000 euro aan opgelegde dwangsommen incasseren. Dit geheel tegen de zin van de gemeenteraad die eerder het college adviseerde om ontheffing te verlenen. Daarmee zou voor de betrokken onderneemster de affaire, die erg veel overeenkomsten vertoonde met de gemeentelijke plagerijen van “de rechter”, afgesloten kunnen worden. Helaas heeft men buiten de waard gerekend en word via een omweg de eigenaresse alsnog de das omgedaan door haar het leven zoveel mogelijk zuur te maken. Nog voordat de kwestie over het al dan niet innen van de dwangsommen in de Gemeenteraad is behandeld blijkt deze kwestie al door de drie collegepartijen die een meerderheid in de raad vertegenwoordigen onderling te zijn uitgemaakt en het resultaat staat al in de plaatselijke krant. In feite wordt hiermee de gehele democratie en de Gemeenteraad buitenspel gezet

De gemeenteraad telt 35 leden waarvan in feite er maar 3 de dienst uitmaken. Dat zijn de fractievoorzitters van de drie grootste partijen. Deze fractievoorzitters zijn binnen hun partij zo machtig, dat de rest van die partijen eigenlijk nog maar weinig te vertellen hebben Dat noemt men fractiediscipline. De rest is slechts stemvee die de partijlijn volgen. Soms gaat het mis….dat hebben we onlangs dus gezien met een CDA lid…

Doordat het Old Boys & girls Netwerk andere ideeën heeft over het te volgen beleid rond Dolle Pret probeert men de betrokken ondernemer op deze manier weg te krijgen. Want deze dwangsommen betekend voor haar onherroepelijk een faillissement.

Een prachtig bedrijf zal hierdoor verdwijnen en daarmee verdwijnt ook een voor diverse ouders betaalbare ochtend of middag kindervermaak en natuurlijk de werkgelegenheid van al de mensen die daar werken.

Nogmaals….Wie zit hier achter..?? Wie zijn dat.?

http://www.tctubantia.nl/regio/almelo-stad/7771827/Meerdereid-gemeenteraad-voor-innen-dwangsommen-Aylin.ece

Harry de Olde,

Fractievoorzitter PVA

 

Stem of voeg toe aan:

4 Comments to “Welcome to the Old Boys Network (2) (dolle pret/aylin)”

  1. LKA schreef:

    Dezelfde families en bedrijven die de macht altijd al hadden. Hoe zit het met de adel ? Bij welke families ging de pastoor vroeger altijd zijn borreltjes drinken (bij de gewone man kwam ie alleen met de melding dat er weer gefokt moest worden), welke ontwikkelaars en bouwbedrijven krijgen opdrachten van de gemeenten ? Welke posities en functies voor zijn het volk totaal onbereikbaar ? Welke invloed hebben directeuren van woningstichtingen ? Dit lijstje kunnen we dan aanvullen met de nieuwe rijken die fortuin hebben gemaakt en invloed hebben.

    Maar het is wel oppassen, zit je ze teveel in de weg, dan krijg je rare telefoontjes, loopt er telkens iemand voor je huis langs te bellen, krijg je een ongelukje, staan er 3 man op je te wachten, hacken ze kinderporno op je pc, ze dwingen je werkgever je te ontslaan, staat je auto ineens in brand, wordt je aangeklaagd voor zedenmisdrijven, enzenz.

  2. […]  https://www.vrijalmelo.nl/2010/12/welcome-to-the-old-boys-network-2/ […]

Leave a Reply