Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
almelose nalatigheid

Aert van der Nearstraat  (Almelo) (foto Partij Vrij Almelo)

Ook Almelo heeft vreselijk gefaald bij het sneeuw en ijsvrij houden van straten en wegen. Dat kan zonder meer vastgesteld worden na de afgelopen winterse periode.  Almelo en meer gemeenten bleken dus niet voorbereid te zijn op een langdurige winter. Vooral in woonwijken en op de binnenwegen was veel te weinig zout gestrooid en werden geen sneeuwschuivers ingezet.  Veel mensen werden zo aan hun lot overgelaten, met alle gevolgen van dien. Bij de spoedeisende hulp in Almelo liep het storm en deze stak met kop en schouder boven het gemiddelde uit in de regio. Veel mensen hadden botbreuken opgelopen omdat de gemeente nalatig was geweest bij het schoonhouden van de straten. Gemeenten hebben onderhoudsplicht van wegen waarvan zij de beheerder zijn. Bij sneeuw en ijzel moet de gemeente zorgen voor veilige wegen. Almelo trok zich daar blijkbaar niets van aan en dat is onaanvaardbaar.

Een inwoonster van de gemeente Almelo zegt hierover:

Het is echt een groot schandaal dat ik van eind nov. tot 3 dagen geleden mijn straat niet uit kon!!! Zoals je ziet heb ik mijn eigen stoep wel schoon gehouden, op sommige dagen moest ik 3x sneeuw ruimen.

En die Schultz van Haegen is een omhooggevallen NITWIT….Het mens doet niets dan kwekken maar optreden ho maar.

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “almelose nalatigheid”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Strooizouttekort, altijd maar weer dat strooizouttekort.
    Het zou VERBODEN moeten worden dat strooizouttekort.

Leave a Reply