Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Einde Firma Kolenbrander?

Aan fractie Partij Vrij Almelo

Hallo, ik ben Wouter van Montfoort uit Almelo en al 25 jaar werkzaam bij de firma Kolenbrander uit Bornerbroek.  Nou heeft mijn werkgever mij het ontslag aan gezegd en mijn collega ook.  Ik vroeg hem waarom en hij gaf als antwoord dat hij zijn bedrijf niet meer kon voortzetten omdat de gemeente Almelo hem dit onmogelijk maakt.  Hij mocht nu ook geen mengranulaat meer opslaan en ook geen containers en nou vraag ik waarom…….. hij doet dit werk al zo lang als ik er werk en zie het probleem hier niet van in. Daar is toch niks mee, dus nou kom ik zonder werk te zitten. Ik ben 54 jaar en vind zo ook geen ander werk of is het de bedoeling om werklozen te creeren ?  Ik heb hier altijd met plezier gewerkt zou graag willen weten waarom de gemeente Almelo dit doet.

Met vriendelijke groet,

W. van Montfoort, Almelo

 

Reactie: 

Wanbeleid politieke bestuurders………………..

De wet biedt de ruimte om zakelijke bestuurders ter verantwoording te roepen.  Als een onderneming door wanbeleid ten onder gaat, kan een incompetente bestuurder persoonlijk aansprakelijk worden gesteld.

Overheidsinstanties produceren aan de lopende band regelgeving die natuurlijk gehandhaafd moet worden zodat een uitgebreid ambtenarenapparaat de zelf ontworpen regels aan het controleren blijft.  Onze sterke arm der wet maakt er momenteel zelfs een sport van om zoveel mogelijk burgers te betrappen op het overtreden van nieuwe regels om de kas te spekken.

Nu kunnen de dames, heren politici maar raak doen maar de ergste sanctie die hen opgelegd kan worden is:  de politieke consequenties trekken en dat is:  je functie neerleggen om vervolgens in een riante wachtgeldregeling  (op kosten van de benadeelde burger dus) te wachten tot je van een partijgenoot of vriendje een andere functie aangeboden krijgt.

Als ik als ondernemer faal, dan betaal ik daar een hoge prijs voor dus ik kijk wel uit om egotrippergedrag te vertonen.

Waarom mag  een wethouder of minister privé niet financieel boeten voor wanbeleid ?  Laat ze maar eens 3 jaar in de bijstand om een beetje terug te betalen van de enorme kosten en idiote beslissingen die genomen worden en waar de burgers zich blauw aan betalen via de belastingen. Verantwoordelijke funcionarissen krijgen vaak een exorbitant hoge beloning voor de verantwoordelijke functie die ze bekleden.  Die verantwoordelijkheid blijkt nergens uit aangezien men nimmer ook maar één dubbeltje van die vergoedingen gaat terugbetalen wanneer men van onbehoorlijk gedrag of wanbestuur kan worden beticht.  Dan treedt men slechts terug.

De brief aan de Partij Vrij Almelo is een week geleden ook verstuurd aan de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Almelo.  De heer W. van Montvoort heeft tot op heden hier nog geen antwoord op gehad.
Harry de Olde,  Partij Vrij Almelo
 

Stem of voeg toe aan:

3 Comments to “Einde Firma Kolenbrander?”

 1. MK schreef:

  Het loopt de spuigaten uit met dit waardeloze college! Mensen brodeloos maken met hun krankzinnige regeltjes en de door de inwoners zuur verdiende belastingcentjes in de bodemloze putten van megalomane projecten smijten.

  Zie daar het enige waartoe dit college in staat is! EN natuurlijk hun eigen zakken vullen d.m.v. vriendjespolitiek!!

  Ik wens de firma Kolenbrander en zijn werknemers heel veel succes in de strijd tegen de gemeente Almelo. Want u legt toch zeker niet het hoofd in de schoot?!

  Mensen, stem niet meer op de partijen die deze schanddaden bedrijven. Stem a.s. woensdag op de PVV!

 2. Sjoerd Visser schreef:

  Spreekuren wethouders

  Dinsdag 8 maart houden de wethouders Kuik-Verweg en Schouten van 17.00 tot 18.00 uur een spreekuur in het stadhuis.

  Wethouder Kuik-Verweg is van sociale zaken, sociale en maatschappelijke activering, welzijn, wmo, jeugdbeleid en wijkaanpak. Zijn er zaken die u graag met haar wilt bespreken, dan kunt u zich melden bij de receptie van het stadhuis. Een afspraak maken via 0546 – 541111 is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld.

  Wethouder Schouten heeft ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer, openbare werken en stadsbeheer, volksgezondheid en regiozaken in zijn portefeuille. Zijn er zaken die u graag met hem wilt bespreken, maakt u dan een afspraak via zijn secretaresse: 0546 – 541111.

 3. has schreef:

  Deze mensen hebben nog nooit gehoord van hergebruik.dit dom volk heeft oogkleppen zo groot als een torenflat.En weten niet eens wat goed is voor de omgeving en de natuur.Alleen maar eigen wil doorvoeren en gelijk halen.Of zit er soms meer achter.(zakken vullen?)ten koste van anderen.
  KOLENBRANDER vol houden.

Leave a Reply