Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Bijdrage Partij Vrij Almelo “De slag om Fortezza” 2-de termijn

  IMG_0192

 Sjoerd Visser

Voorzitter,

Zoals u weet hebben wij al vaker ons ongenoegen geuit wat betreft een aantal besluiten die inmiddels zijn genomen.

Onder andere hebben wij ons altijd fel verzet tegen de heersende bestuurscultuur in het Almelose. Ons verzet tegen het Fortezza project waarvan de projectontwikkelaar 2,5 miljoen meekreeg eigenlijk alleen voor een tekening, maar ook tegen het besluit om een miljoenen kostend nieuw gemeentehuis neer te zetten en natuurlijk al helemaal niet te vergeten de manier hoe u bent omgegaan met Partycentrum Aylin.

Inmiddels is in onze ogen nu echt het dieptepunt bereikt in Almelo. Het beleid is hier ver, heel ver te zoeken. Binnen het college van Burgemeester en Wethouders wordt naarstig gezocht naar en gewerkt aan beleid. De speeltuin die het zich hier geoorloofd heeft, toont glashard aan dat de ontwikkelde visie, de poging om er vorm aan te geven, ver boven de competenties van het college uitgroeien..

Voorzitter:

Nu zitten wij met het trieste resultaat. Een resultaat die behalve de schade aan de gemeente óók nog eens veel financiële en emotionele schade heeft berokkent aan mensen en bedrijven die slachtoffer zijn of nog worden van deze nog steeds heersende bestuurscultuur. Om over het geschonden vertrouwen nog maar te zwijgen.

Grote onuitwisbare schades en schandes in de Almelose geschiedenis. Ook een manier om Almelo op de kaart te zetten…!!!  (zie van de kaart te vegen !)

Voorzitter:

Wij zouden het zeer op prijs stellen als alle spelers in het Fortezzadebacle nu hun conclussie gaan trekken en afzien van verdere politieke deelname aan het politieke proces. Minimaal tot de volgende raadsverkiezingen !!!

Wij menen als dit binnen zeer korte termijn zal worden gerealiseerd het uiteindelijk veel vertrouwen en goodwill zal tonen aan de Almelose samenleving. Een samenleving waarin de bevolking eindelijk eens duidelijk een menselijk en diervriendelijk beleid zal herkennen.

De Partij Vrij Almelo zal de ALA-AOV “Motie van wantrouwen” inzake Fortezza steunen.

Dank voor uw aandacht.

 

De motie is verworpen met 15 stemmen voor en 20 stemmen tegen.

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “Bijdrage Partij Vrij Almelo “De slag om Fortezza” 2-de termijn”

  1. Irene schreef:

    Het is nu weer wachten op het volgende schandaal. De collegeleden zijn overigens uitstekende plucheklavers, net zoals die blunderburgemeester uit Utrecht……

Leave a Reply