Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA op het Almelose HobNob festival
  HobNob 07-07-2012 B
Het HobNob festival (schelfhorst)
Het festival dankt zijn naam aan een populair jongerencentrum in Almelo in de jaren zestig en zeventig. Het festival wordt georganiseerd door Stichting HobNob 2000, waaronder een aantal oud-leden van dit jongerencentrum. Het evenement is elk jaar weer een groot succes want het Hobnob festival trekt inmiddels vele duizenden bezoekers vanuit Almelo, maar ook uit de rest van de regio.
Op het programma van het HobNob Festival 2012 stonden onder andere: The Animals & Friends, Moke, CCC Inc., Stefany June en The Kings Of Oblivion. Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt, om naast de geweldige bands, ook te zorgen voor voldoende eet- en drinkgelegenheden. Ook de Partij Vrij Almelo (PVA) nam een kijkje op deze gezellige festivalmarkt en schoot wat plaatjes van dit steeds weer terugkerende evenement.
TIP:
Bied je sponsors aan om in ruil voor hun diensten, vrij reclame te kunnen maken tijdens jouw evenement door bijvoorbeeld een spandoek op te hangen. HobNob moet natuurlijk blijven bestaan! Het is elk jaar weer een feestje voor de hele stad! Het moet min of meer op dezelfde voet verder gaat: een gratis toegankelijk muziekfestival.
TIP:
Bied je sponsors aan om in ruil voor hun diensten, vrij reclame te kunnen maken tijdens jouw evenement door bijvoorbeeld een spandoek op te hangen. HobNob moet natuurlijk blijven bestaan! Het is elk jaar weer een feestje voor de hele stad! Het moet min of meer op dezelfde voet verder gaat: een gratis toegankelijk muziekfestival.
IMG_3708
                                                                                         Eerst een muntje
IMG_3716
IMG_3718
                                                                                 Gezelligheid troef
IMG_3722
IMG_3723
                                                                              Even verliefd op de foto
IMG_3725
IMG_3711
IMG_3706
                                                                        De politie doet gezellig mee
IMG_3729
IMG_3730
IMG_3732
                                                  Ook de griffie van de gemeente Almelo is aanwezig
IMG_3721
IMG_3741
                                                                         TV opname vanuit de lucht
IMG_3739
                                                                                          Moke
IMG_3747
HobNob 07-07-2012 G
IMG_3754
                                                                                    The Animals
IMG_3757
                                                                               Tot in de late uurtjes
Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply