Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Twee onafscheidelijke vrienden
Categories: Algemeen

Star is niet zo maar een eend, maar een eendje met een voorliefde voor bier. Drie jaar geleden werd hij gevonden door Barrie Hayman en sindsdien is dat zijn boezemvriend.

Hij is erbij als hij auto rijdt, hij gaat mee naar de supermarkt en zelfs als Barrie Hayman een avondje in de kroeg zit, wordt hij vergezeld door zijn beste vriend: een eend genaamd Star.

De eend was nog maar een paar dagen oud toen hij, verlaten door zijn familie, werd gevonden door Hayman. Vrijwel direct waggelde hij zijn adoptievader achterna, waar hij ook naartoe ging. En dat doet hij nu nog steeds. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Star beschouwt zijn redder als een vaderfiguur en wijkt geen moment van zijn zijde. “En dus gaan we overal samen naartoe”, aldus Hayman. In Devon zijn de meeste mensen inmiddels aardig gewend aan het bijzondere duo. “Iedereen is dol op hem”, zo claimt Hayman over zijn beste vriend.

Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply