Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PARTIJ VRIJ ALMELO (PVA) DICHTBIJ DE BURGER
Categories: Zonder rubriek

 

 

Nog maar enkele weken, maar de verkiezingsstrijd is al losgebarsten. Veertien deelnemende partijen in Almelo. Vooral landelijke partijen raken steeds meer zetels kwijt door afsplitsingen. De democratie in het slop en de afstand tussen het volk en haar volksvertegenwoordigers wordt met de dag groter. Het is ondertussen zo gebruikelijk dat een raadslid zich aan fractiediscipline moet onderwerpen. Lacht een politicus leuk in Den Haag dan geeft dat de doorslag en gaan de lokale onderwerpen naar de tweede rang.

De Partij Vrij Almelo (PVA) gaat zijn eigen weg. Voor u dus. Wat ons uniek maakt is dat wij niet gebonden zijn aan een landelijke partij, maar dat we uitgaan van de belangen die spelen in onze eigen, mooie gemeente. Zonder gebonden te zijn aan Haagse ideologieën werken wij aan het functioneren van de lokale democratie waarin burgers serieus worden genomen en dus invloed kunnen uitoefenen op het bestuur.

Achter de schermen is de Partij Vrij Almelo (PVA) al maandenlang bezig zich voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart a.s. De kandidatenlijst is bekend; de ‘verkiezingsbeloften’ zijn opgesteld, de campagne is begonnen.

Het is vooral voor een lokale politieke partij een hectische tijd. En daarna maar proberen -U, de kiezer- over te halen ons uw vertrouwen te geven om de komende periode van 4 jaar te kunnen werken aan een leefomgeving waarin u zich thuis kunt voelen.

In een notendop is dit waarmee we momenteel druk bezig zijn. Zonder gesubsidieerde landelijke politieke organisatie. Zonder noemenswaardig budget.

Op Almelose  schaal!

Maar wel met de strijdlust; inzet; felheid en het enthousiasme, kenmerkend voor de Partij Vrij Almelo (PVA). Je werkt immers aan je eigen leefomgeving. Beslist mee over je eigen recreatiemogelijkheden direct naast je deur. Armoedebestrijding, veiligheid en woongenot. Bepaalt welke voorzieningen u het meest belangrijk vindt, als er uit kostenoverwegingen geschrapt moet worden. 

Bepaal wat u graag ziet veranderen. Je waakt met de Partij Vrij Almelo (PVA) letterlijk over je eigen portemonnee. Stem op de Partij Vrij Almelo (PVA) en treed toe tot een warm nest waar u op de eerste plaats komt.

 

Met vriendelijke groet,

Partij Vrij Almelo (PVA)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply