Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
ONDERSTAAND FILMPJE LAAT ZIEN DAT ER NOG ZOVEEL ASIELDIEREN ZITTEN TE WACHTEN OP EEN NIEUW HUIS
Categories: Dierenwelzijn

Dierenasiel Noordbroek

Niet alle verhalen en video’s hoeven lang te zijn om toch diep van binnen te raken. Deze korte video is typisch zo’n voorbeeld. De dagelijkse tragiek van dieren die over de hele wereld in een dierenasiel leven, wordt in deze video treffend verbeeld.

Deze kleine Beagle, een prachtige hond, ziet dag in dag uit alleen maar de benen van bezoekers aan zijn hok voorbij trekken. Het zijn de benen van mensen die op zoek zijn naar een nieuw gezinslid. Maar ze lopen constant en heeft het opgegeven. Daarom probeert hij niet eens meer de aandacht van de volwassenen te trekken.

Totdat dit kleine meisje iets in hem ziet, wat alle grote mensen in hun haast niet hebben gezien. En dat is het begin van iets heel moois. Deel deze video met je vrienden om ze eraan te herinneren dat er nog zoveel dieren zitten te wachten op een nieuwe familie.

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.