Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Vakantievluchtelingen

 

 

Het nieuws over de vakantievierende migranten in het ‘onveilige’ land van herkomst is ergerlijk. Ergerlijk voor de belastingbetalende Nederlanders die niet alleen de asielprocedure hebben betaald, maar ook opdraaien voor de kosten van het verdere levensonderhoud van deze ‘vluchtelingen’

Blijft de vraag waar ze die vakanties van betalen. Veel Nederlanders schijnen nauwelijks rond te kunnen komen en vakantie zit er helemaal niet in !!

Simpel rekensom : gehuwd =1409 bijstand +350 huursub +183 kindertoeslag p/m uitgaande 3 kids maakt een rekensom van 1942 euro p/m als je hier nog alle kwijtscheldingen en subsidiepotjes er bij optelt kom je op een salaris van een manager , en zo kom je aan 3 maanden vakantie in je thuisland.

 

 

Tot op heden is er nog niets gebeurt om deze vakantievierende vluchtelingen aan te pakken. Wie éénmaal als vluchteling is erkend kan nooit worden teruggestuurd. Een degelijke, jaarlijkse controle ook na de erkenning zou veel misbruiken oplossen.

 Aan alle woningzoekenden

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply