Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De onmisbare rol van CO2 bij het leven op aarde (in gesprek met Greta)
Categories: Algemeen

 

 

Schat eens: hoeveel CO2 zit er in de lucht? Hoeveel van dat kwalijke broeikasgoedje? Enig idee? 5%? 10%? De meeste mensen schatten dit percentage veel te hoog in. Het is namelijk NUL komma NUL vier procent. En dat is nog naar boven afgerond. Exact is het 0,038%. 
Wat een vijand! Te wapen allemaal!

Zelden is de mensheid zo volledig gehersenspoeld als op het gebied van klimaat, met als gevolg een oorlog tegen CO2, want dat zou rampzalig voor onze planeet. Ze zijn volkomen bewerkt en geloven precies het tegenovergestelde van wat waar is. Zo groot is de kracht van een corrupte media, corrupte wetenschap en corrupte overheden die een wetenschappelijk fabeltje rondbazuinen.

De klimaatactivisten over de hele wereld denken werkelijk dat het molecuul waar het complete leven op aarde van afhangt, gevaarlijk en vernietigend is. Ze willen dit molecuul dan ook van de aarde verbannen. Als ze dit lukt, dan vermoorden ze ons allemaal en zal er aan het einde van de rit geen leven meer bestaan op onze planeet.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply