Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
MOOIE AFSLUITING VAN HET OUDE JAAR
Categories: Zonder rubriek

We hebben hem al vaker gezien, maar we dachten na alle ellende die we dagelijks voor de kiezen krijgen is dit een mooie afsluiting van het oude jaar.

Hieronder de link.

HTTP://YOUTU.BE/1ORCGBG7OWW

DE PARTIJ VRIJ ALMELO WENST U ALLEN EEN FANTASTISCH NIEUW JAAR 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.