Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Speciale nieuwjaarswens voor wethouder binnenstadsontwikkeling Jan Martin van Rees
Categories: Zonder rubriek

Openbare toiletten

Zeer geachte heer Jan Martin van Rees,

Is het dan zover: komen er meer openbare toiletten in de stad?

U weet natuurlijk ook wel dat plassen een basisbehoefte is, als je moet dan moet je. Zal het er volgens u toch een keertje van komen? In de wandelgangen wordt er al druk over gesproken dat dit nu toch eindelijk geregeld gaat worden. Het duurt al zo lang. Wat een gez….eik.

En ja daar kunnen we helemaal inkomen. In 2016 heeft onze fractie een motie ingediend om de mogelijkheid te onderzoeken om op verschillende plaatsen in de stad openbare toiletten te realiseren. Want u weet net als ons dat openbare toiletten in Almelo er gewoon moeten komen omdat we een gastvrije stad willen en kunnen zijn. Omdat 1 op de 4 mensen soms thuis blijven uit angst dat ze niet op tijd een toilet kunnen bereiken. U vindt het toch onaanvaardbaar dat mensen gedwongen worden incontinentieluiers te dragen omdat ze het niet op tijd droog kunnen houden?

Wij hopen dat na jaren soebatten er binnenkort meer openbare toiletten in Almelo komen. Iedereen doet mee moet in Almelo tussen de oren zitten. Pas dan kan je echt spreken van een samenleving waarin iedereen gelijk is en zichzelf kan zijn.

Wij wensen u (en uw medebestuursleden) een fantastisch en vooral gezond nieuwjaar.

Ps….U mag ervan verzekerd zijn dat wij ons ook in 2020 zullen blijven inzetten voor alle inwoners van Almelo.

Met vriendelijke groet,

fractie Partij Vrij Almelo (PVA)

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.