Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelose vriendjespolitiek is nog steeds zo hard als graniet
Categories: Zonder rubriek

Vandaag 24 januari 2020 heeft de Partij Vrij Almelo een zitting bij de rechtbank bijgewoond over weer een juridisch gevecht tussen B&W en een ondernemer. PVA wil dat dit soort onzinnige procedures stoppen.

Vriendjespolitiek leiden tot rechtszaken, het kost Almelose inwoners veel geld en het levert ons niets op. Stoppen ermee. De Partij Vrij Almelo is een partij die durft te zeggen wat we denken. Rechttoe, rechtaan. 

Het lijkt op een van bovenaf geregistreerde tegenwerking door de lokale gevestigde orde tegen inwoners. Het eigenbelang prevaleert boven alles. Kapitaal en winst bepalen de richting en niet verantwoordelijkheid en zorgzaamheid. Door elkaar steeds de hand boven het hoofd te houden houdt het systeem zichzelf in stand; ‘de Almelose vergunning-verlening’. Steeds komen we dezelfde personen tegen die het leven voor burgers en ondernemers moeilijk maken. De kloof tussen burger en politiek is al jarenlang onderwerp van discussie. Maar een kloof die minder aan bod komt, is de kloof tussen politiek en ondernemers. Ondernemers die een goede bijdrage leveren aan de stad ga je niet de nek omdraaien met lullige verhalen van B&W, regeltjes en dwangsommen waardoor ze het financieel steeds moeilijker krijgen.

Wij veroordelen deze arrogante wijze van politiek bedrijven. Het is een trieste tijd voor dit falende Almelose bestuurs/rechtssysteem of liever gezegd de smeulende restanten ervan dat nog steeds probeert een deel van de bevolking een loer te draaien met allerlei dwangmatige maatregelen en ‘’ritselvergunningen’’. Ook hier worden de belangen van de ene ondernemer onderschikt gemaakt aan de belangen van de andere ondernemer terwijl er met omwonenden en benadeelden geen rekening wordt gehouden.

De macht achter de schijnmacht van de Almelose politiek deelt de lakens uit want bij PVA komen steeds weer nieuwe meldingen van dubieuze zaken binnen die ons een erg vieze smaak in de mond bezorgen. Daarom vindt de Partij Vrij Almelo dat vriendjespolitiek en belangenverstrengeling nog steeds de juiste woorden zijn in Almelo. Het wordt tijd dat er een einde komt aan deze politisering van de politiek en aan al hun afschermtechnieken.

We blijven opkomen voor een heldere, duidelijke en eerlijke taal, die elke burger en ondernemer begrijpt en verstaat.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.