Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Aandacht voor de onveilige verkeerssituatie rondom het van Goghplein
Categories: Zonder rubriek

Vragen aan het college B&W van Almelo

Voorzitter,

Op 19 februari 2018 heeft een bijeenkomst plaatsgevonden tussen de gemeente Almelo en belanghebbenden inzake de onveilige verkeerssituatie rondom het winkelcentrum Van Gogh. Omwonenden maken zich grote zorgen.
De verkeerssituatie is nog steeds levensgevaarlijk en niet opgelost.

Er is een uitgebreid rapport geschreven voorzien van aanbevelingen. Maar omwonenden horen van de gemeente niets meer. Omwonenden stuurden de gemeente meerdere e-mails hierover. Er is van de gemeente geen officieel antwoord ontvangen. De op 15 september 2019 verstuurde mail aan de gemeente werd beantwoord met slechts een melding van afwezigheid in verband met vakantie. Sindsdien hebben omwonenden niets meer vernomen.

De Partij Vrij Almelo schaamt zich in dit verhaal over uw college om dit van omwonenden te moeten vernemen en wil dat hier verandering in komt.

De Partij Vrij Almelo heeft hierover de volgende vragen:

⦁ Waarom is de e-mail van hen van 15 oktober 2019 aan het college tot op heden niet beantwoord?

⦁ Wat is oorzaak dat u aan u gerichte brieven niet beantwoordt?

⦁ De PVA ziet dat het college structureel teveel brieven en e-mails van omwonenden niet beantwoordt. Deelt het college deze mening? Zo nee waarom niet?

⦁ De aanbevelingen uit het rapport over het aanpakken van de verkeersonveilige situatie zijn niet allemaal overgenomen. Waarom neemt uw college die aanbevelingen niet over?

Alvast dank voor uw beantwoording

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.