Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De filmmaker Marijn Poels en zijn klimaat
Categories: Zonder rubriek

De documentaires over het klimaat zijn nogal nogal controversieel. Op de tv vertoont men die liever niet, in tegendeel. Toch lukte het Poels om zijn film vertoond te krijgen in talloze bioscopen. Hij gaat altijd zelf mee als de film ergens wordt vertoond, zodat er achteraf discussie mogelijk is. De onderstaande Duitse docu, is een interview met Poels, speelt rond deze vertoning in Brussel. Hij is Nederlands ondertiteld, dus klik even op ondertiteling.

Poels is bijzonder actief, niet alleen met filmen, maar ook met gesprekken die worden opgenomen. Er staat dan ook veel op YouTube en op zijn eigen YouTube kanaal.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.