Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Grootste bodemloze put ooit
Categories: Zonder rubriek

Stoppen met windenergie

Op steeds meer plaatsen schieten ze als paddenstoelen uit de grond de ene nog hoger dan de andere en het liefst zo veel mogelijk (windmolens) bij elkaar. Voor de grondbezitter zeer lucratief. Ook bij ons in de buurt wil de gemeente windmolens plaatsen.

Tja, als we iets lelijk vinden dan zijn het wel windmolens. Onbegrijpelijk dat sommigen ze zo promoten. Ze hebben de wind wel in de rug omdat ze groene energie leveren, maar zonder subsidie is het een bodemloze put.

Investeren in windenergie is met minimaal € 50 miljard met afstand de allergrootste nationale bodemloze put ooit.

Enkele bedrijven en banken worden er steenrijk van, maar de gewone man moet er tot in lengte van decennia voor betalen in de vorm van totaal onnodige torenhoge energierekeningen en dito belastingen.

En dan hebben we het nog niet eens over het forse verlies aan economische concurrentiekracht omdat bedrijven buiten Europa nog heel lang gewoon van goedkope traditionele energie gebruik kunnen blijven maken.

Alles pleit ervoor om nog vandaag te stoppen met windenergie.

Helaas waait de wind in Den Haag nog steeds uit precies de tegenovergestelde hoek.

Hoogste tijd dat wij kiezers ook wat dit onderwerp betreft afrekenen met de gevestigde politieke partijen die deze schandalige volksverlakkerij mogelijk hebben gemaakt en de komende jaren zelfs enorm willen uitbreiden.

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.