Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
HÉÉL VÉÉL INFORMATIE OVER ALMELO (UPDATE 2020!)
Categories: Zonder rubriek

Het aantal inwoners in gemeente Almelo is met 7.869 inwoners toegenomen (afgerond is dat 12%): van 65.211 in 1996 tot 73.080 in 2020. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd.

https://allecijfers.nl/woonplaats/almelo/

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.