Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
KITTEN MET SPECIALE VOETEN VRAAGT VROUW ​​OM HULP
Categories: Zonder rubriek

Scooter de kitten

Op een dag dwaalde Scooter het kitten de tuin van een vrouw binnen en zodra ze hem zag, besloot ze hem het huis binnen te halen om voor hem te zorgen. Hoewel de voorpoten van Scooter vervormd waren en hij aan een ernstige ooginfectie leed, spinde en spinde hij wanneer hij werd geknuffeld. Hij hield ook van zijn nieuwe speelgoed en hunkerde absoluut naar menselijk gezelschap. Hij werd naar de dierenarts gebracht waar bij hem bloed werd afgenomen en röntgenfoto’s werden gemaakt. Terwijl de dierenarts zijn situatie inschatte ging hij zelfs met het personeel spelen.

Het leek erop dat Scooter werd geboren met verkorte of vernauwde spieren / gewrichtsbanden aan beide voorvoeten, waardoor zijn voeten naar binnen draaiden. De beste manier van handelen was om fysiotherapie op zijn beide benen te starten, waarbij hij zijn voeten moest strekken en manipuleren om ze te laten wennen aan het blijven in de juiste positie.

Toen hij zeven weken oud was, woog hij slechts een pond, wat klein was voor zijn leeftijd, maar het ging goed met hem en vond het heerlijk om bij zijn pleeggezin te zijn. Waar hij sindsdienst een lange weg heeft afgelegd, kijk eens naar zijn vorderingen.

https://youtu.be/IaS_DMULpeQ
Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.