Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Steeds meer gemeenten zien de betrokkenheid van jongeren bij gewelddadigheden
Categories: Zonder rubriek

Je ziet de laatste tijd steeds meer in het nieuws over steekpartijen op straat. Zinloos geweld en de bijbehorende doden en gewonden domineren helaas de krantenkoppen. Neemt het aantal messteekincidenten toe? De politie moet het antwoord schuldig blijven. Maar, zegt  een politie woordvoerder: ,,Gevoelsmatig hebben wij het idee dat het aantal zaken waarbij een mes als wapen wordt gebruikt, inderdaad groeit.’’

Nu wil het kabinet een messenverbod voor minderjarigen. Op de een of andere manier zijn de coalitiepartijen er heilig van overtuigd dat een messenverbod er voor gaat zorgen dat jongeren/drillrappers elkaar niet meer massaal neersteken. Deze maatregel klinkt leuk voor de bühne, maar gaat de criminaliteit en het steekgeweld echt niet doen terugdringen.

Nederland heeft een explosieve bevolkingsgroei wat we van tevoren zagen aankomen en waar ons hele systeem niet op berekend is. Nu is de grootste prioriteit de klimaatcrisis!!. Onze overheid heeft hier op geanticipeerd door te bezuinigen op politie, leger, hulpdiensten, ggz en noem maar op. Dit gaat niet van de ene op andere dag veranderen, dit wordt eerst veel erger voor het beter wordt.
Je ziet overal om je heen, en onze overheid kijkt radeloos toe.

Steekpartijen, schietpartijen in Nederland

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.