Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De Partij Vrij Almelo wenst iedereen een zorgzaam en betrokken nieuwjaar
Categories: Zonder rubriek

Wat was het een heftig jaar. Wij hopen dat 2021 een einde brengt aan de pandemie, dat we elkaar fysiek weer kunnen omarmen.

Nu het jaar naar zijn eind loopt, dan zijn er altijd van die momenten die je tot nadenken stemmen……bijvoorbeeld over de toenemende regeltjeswaanzin.

Regels zouden het algemene belang moeten dienen, maar worden vooral ervaren als inperking van de vrijheid. Over het nut en noodzaak van besloten vergaderingen, maar ook over de ontstane beeldvorming die na die vergaderingen ontstaan.

Burgerparticipatie klinkt mooi, maar het leidt in de praktijk tot veel conflicten. Want burgers mogen dan wel meepraten, maar wordt er ook echt naar ze geluisterd?

Terugkijkend hebben we daar een rot gevoel aan over gehouden. Wij vinden dat je elke inwoner van Almelo moet willen bereiken om mensen te helpen die dit zelf niet kunnen.

We willen een luisterend oor zijn en klaar staan voor iedereen in de gemeente die met problemen rondloopt. Omdat wij vinden dat mensen die aandacht en hulp verdienen het vaak op dit moment niet krijgen. 

De Partij Vrij Almelo durft kritisch te blijven, daar waar het nodig is. Ons motto is en blijft lokaal betrokken zijn, want politiek bedrijven begint altijd bij de burger. 

Namens de fractie van de Partij Vrij Almelo wens ik iedereen een fijne jaarwisseling.

Harry de Olde

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.