Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Quarantainemaatregelen bij onze oosterburen
Categories: Zonder rubriek

Wie niet horen wil wordt opgesloten

Als u zich niet aan de coronaregels houdt, kunt u een boete van € 95 krijgen. De komende tijd handhaven politie en buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) strenger en sneller op de maatregelen.

De Nederlandse strafbeschikking van 95 euro stelt gelukkig niet zo heel veel voor als je het vergelijkt met onze oosterburen. Die pakken echt door. Verschillende Bundesländer hebben faciliteiten ingericht om mensen achter prikkeldraad op te sluiten. Wie niet horen wil wordt opgesloten.

Vanaf februari worden deze faciliteiten in gebruik genomen, zo roept de pers.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.