Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Tekening huizen op braakliggend Hornbach-terrein aan Bornerbroeksestraat (oude MEAO-school Rhijnbeek)
Categories: Zonder rubriek

Wil je hier huizen: stem Partij Vrij Almelo

Hier een Art-impressie van huizenindeling op het oude MEAO-terrein. De Partij Vrij Almelo heeft eens een schets laten maken door een stedenbouwkundige. Mooie plek en dicht bij het centrum. En alle uitvalswegen dicht bij de hand.

We willen verder dat de huizen deels te koop en deels te huur worden aangeboden. En dat de gemeente zelf die huizen laat bouwen. En de grond tegen kostprijs in pacht uitgegeven wordt. Dat houdt beleggers en huisjesmelkers buiten de deur.

Zo wordt het wonen weer betaalbaar. Dit is de manier om uit de wooncrisis te komen.

Of wil je dit?

Marcel Middelkamp


Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.