Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
OMDAT WIJ VAN ONZE STAD HOUDEN
Categories: Zonder rubriek

De Partij Vrij Almelo is er klaar voor

Het wordt tijd dat Almelo echt bestuurd wordt zodat toeristen uit de regio zich weer eens de moeite nemen naar Almelo te gaan. We hebben veel potentie maar het wordt tijd dit te gaan uitdragen en ook in de praktijk toe te passen. Stuur de toerist gericht naar plekken waar ze gratis kunnen parkeren. Plekken zijn er genoeg. Zo zijn er meer verbeterpunten. De lokale overheid moet hier veel meer initiatieven ontwikkelen om Almelo Centrum bereikbaar te houden. Samen met de ondernemers die al een aantal moeilijke jaren achter zich hebben en die we niet moeten gaan opzadelen met`n forse verhoging van de OZB.

Almelo moet een stad zijn die uitnodigt om er te wonen, te werken en te vertoeven. De insteek van de gemeente moet zijn: stimuleren, ondersteunen, minder zelf ondernemen, minder remmen, minder bureaucratie. Wel met maximaal behoud van onze nog weinige culturele waarden. De binnenstad moet levendiger: groen, verlichting, uithangborden, kunst, bewoning. Met kleine ingrepen valt veel te bereiken en begin dan met de Grotestraat. Gooi de toegang tot de stad open voor kopers en kijkers. Goedkoop of vrij parkeren in de binnenstad. Meer en betere bewegwijzering.

Harry de Olde

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.