Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Evaluatiebijeenkomst Partij Vrij Almelo
Categories: Zonder rubriek

Bijeenkomst Partij Vrij Almelo in wijkcentrum St. Egbertus

Afgelopen donderdag organiseerden we een bijeenkomst om de campagne en verkiezingsuitslag te evalueren. In zijn indrukwekkende toespraak voor de aanwezigen maakte PVA bestuurslid Harrie Korte een koppeling tussen de slechte opkomst van de raadsverkiezingen en de bereikbaarheid van de stembureau’s. 

Er zijn altijd mensen voor wie de afstand een belemmering is. Je zou er als gemeente voor moeten zorgen dat je die belemmering zoveel mogelijk wegneemt. Zo zaten er voorheen stemlokalen in verzorgingstehuizen, maar vanwege de kwetsbaarheid van ouderen werden die daar niet meer ondergebracht. Ook zijn sommige stembureaus verplaatst, waardoor ouderen opeens 1200 meter moeten afleggen in plaats van 400 meter. En dat is voor senioren te voet niet te doen.

Onder het genot van een drankje en een hapje was het een mooi moment om iedereen van het campagneteam te bedanken voor hun inzet en er een paar extra in het zonnetje te zetten!

Het was bijzonder jammer dat vanwege privé omstandigheden niet elke genodigde aanwezig kon zijn op deze geslaagde, gezellige avond.

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.