Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Kerncentrale is beter voor het milieu
Categories: Zonder rubriek

Waarom ruimte, milieu en natuur opofferen voor groene stroom als er zoveel alternatieven zijn?
Die afschuwelijke windmolens zijn behalve dat ze de horizon vervuilen heel slecht voor de natuur, zeer zeker ook op zee, en zijn daarnaast ook nog eens enorm duur in onderhoud.

Zonnepanelen zijn voorlopig de beste oplossing om elektriciteit te genereren en dan zullen in eerste instantie de platte daken van o.a. woningen, flatgebouwen, scholen en bedrijfspanden benut moeten worden zodat ze uit het zicht blijven want zonnepanelen op schuine daken zijn ook niet altijd een fraai gezicht.

De beste oplossing is het bouwen van een paar kerncentrales die zoveel stroom opwekken dat windmolenparken en zonnevelden gesloopt kunnen worden waardoor de natuur zich kan herstellen en dat er ook meer ruimte komt voor de Nederlandse vissers.

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/4152935/liever-groene-kerncentrale-dan-weilanden-vol-zonnepanelen-en-windmolens

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.