Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
MET HEERLIJKE MUZIEK HET NIEUWE JAAR IN……
Categories: Zonder rubriek

Beste mensen:

Dit was het dan voor 2022

Het bestuur van de Partij Vrij Almelo wenst iedereen, ongeacht politieke voorkeur, religie, seksuele identiteit of wat dan ook een prachtig en vooral gezond 2023

We gaan er vandaag uit met deze party song en we zien jullie natuurlijk weer terug in 2023

Kool & The Gang is een Amerikaanse funk/disco-band. De band genoot de grootste populariteit bij het grote publiek vanaf het eind van de jaren 70 tot midden jaren 80.

Almelo was in die tijd ooit ‘the place to be’ voor het discopubliek uit de wijde omgeving. In de periode 1968 tot 1985 kende de stad verschillende discotheken, elk met een eigen muziekstijl, eigen dj’s en een eigen publiek.

Het oudste café van Almelo het Botervat was voor menig Almeloër het favoriete bruine café. Daar stond toendertijd, net zoals in tal van andere cafés, nog een jukebox. Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren zestig. Of ze deze tijd nu bewust, of onbewust hebben meegemaakt. Veel van de muziek uit deze tijd zijn erg belangrijk geweest voor de muziek. Er ontstonden nieuwe genres en stijlen.

De jaren zestig heeft muziek als Elvis Presley, Beatles, Beach Boys, Procol Harum en nog vele anderen.

IMG_0008

Muziek waar je ouders naar luisterden vond jij als puber natuurlijk helemaal niks. Maar nu is het stiekem toch wel leuk om te luisteren naar de verschillen in de muziek toen en nu. En nu is er zelfs een optie om te weten te komen welk liedje er op 1 stond de dag dat jij geboren werd.

https://playback.fm/birthday-song

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.