Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Politieke ellende teistert Almelo
Categories: Harry´s column

Grote politieke en sociale problemen in Almelo, een college met grootheidswaanzin. In Almelo woedt al enige tijd een bikkelharde strijd tussen politieke voor- en tegenstanders van een nieuw gemeentehuis inclusief haven waar per dag minimaal twee jachten aanleggen aan een speciaal door wethouder Gerrit Woudenbergh ontworpen kade.

Omdat Almelo graag mee wil tellen in Nederland en als het even kan Europa moet onze mooie stad worden voorzien van het betere vastgoed. Kantoren, horeca, luxe appartementen, bordelen, gokhallen, coffeeshops en golfbanen kunnen het geheel een ander aanzien geven. Tevens is het de bedoeling dat de alcohol en wiet voortaan via de geplande Almelose haven binnenkomt.

Mooie plannen dus, met goedkeuring van de plaatselijke VVD met als grote (tijdelijke) voorganger Jamie Pauwels. Helaas stuiten deze plannen op nogal wat verzet. De VVD (voor het eerst in hun leven) de PvdA en het CDA in hun macht willen eigenlijk eerst dat alle 73000 inwoners van Almelo geraadpleegd worden.

Het is nu nog maar de vraag of het ooit goed komt met Almelo. De arme stad is de laatste jaren al zo geteisterd door de vreselijkste plagen.

UPDATE: er wordt hard gewerkt aan een oplossing voor deze politieke ellende. Meer info volgt later….

Harry de Olde

Stem of voeg toe aan:

7 Comments to “Politieke ellende teistert Almelo”

 1. Jenny schreef:

  Hoeveel van de 73000 inwoners zouden vóór deze plannen zijn?? Vast niet meer dan 3000. Alleen diegenen die er direct financieel belang bij hebben!!
  Een enquête onder de hele bevolking zou mooi zijn.

 2. Sjoerd Visser schreef:

  Helaas Jenny…zo democratisch is de gemeente Almelo NIET!

 3. Sjoerd Visser schreef:

  P.S:
  een referendum over een nieuw stadhuis wordt al jaren geweigerd. Men wil daarvan niets weten en niets horen. Volgens mij is men bang voor de uitslag….die dan eventueel roet in het eten kan gooien. Behalve…als men zoals Balkenende de uitslag van een referendum gewoon naast zich neer legt/in de prullenbak laat verdwijnen…en die uitslag negeert in alle (EU-)talen.

 4. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Natuurlijk GEEN referendum,want dat zou te democratisch zijn,net zo min als destijds met die verschrikkelijke rot euro, want ze schijten in hun broek van de eventuele uitslag. Door al deze blunders van de poltiek raakt het land steeds meer onstabiel,zoals het stemgedrag. De laatste 10 jaar weet je als kiezer niet meer echt op wie je nu moet gaan stemmen en daarom hebben we zoveel zwevende kiezers. Hier in Almelo hebben we te maken met een arrogant en stug B&W college, die koste wat het kost hun zin door willen drijven,het zijn net kleine kinderen die als ze hun zin niet krijgen beginnen te stampvoeten.

 5. Ronald Lubach schreef:

  “De arme stad is de laatste jaren al zo geteisterd door de vreselijkste plagen.”

  Nee hoor, we hebben niet zo veel plagen, slechts een paar. Die werden nog niet in de bijbel genoemd, maar ze heten beleidsmakers.

 6. Harry schreef:

  Ik begin steeds meer aan deze “beleidsmakers” te twijfelen….

 7. Ronald Lubach schreef:

  Ach, laten we eerlijk zijn overal gebeuren vreemde dingen en kunnen we geld besparen. Wat dacht je van deze;

  http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2012/09_september/15/binnenland/Dure_medicijnen_massaal_in_prullenbak.xml

Leave a Reply