Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het toekomstbeeld van Nederland is niet prettig
Categories: Algemeen

 

 

Het toekomstbeeld van Nederland is niet prettig voor degenen die hopen dat de islam een godsdienst is die van voorbijgaande aard zal blijken te zijn. Het tegenovergestelde is zelfs waar, als je kijkt naar de demografische voorspellingen.

Elsevier heeft er onlangs een artikel aan gewijd en berekend hoe Nederland eruitziet in 2060. Voor islamcritici is dat geen pretje, want de Nederlandse moslimpopulatie zal flink toenemen. Het weekblad vat diens bevindingen dan ook samen met de titel “Nederland wordt voller, armer en islamitischer“.

Allereerst neemt de totale bevolking van Nederland toe: ons land zal 22 tot 30 miljoen inwoners tellen – een flink stuk meer dan de 17 miljoen Nederlanders die de wereld nu telt. Dat geldt zeker wanneer partijen als D66 en GroenLinks hun zin krijgen met hun beleid van ongelimiteerde open grenzen. Een groot deel van de twintig tot dertig miljoen landgenoten zal de islam beschouwen als hun godsdienst, zo berekende Elsevier verder:

“Bij een ‘onbegrensd’ beleid waarbij de immigratie meegroeit met de bevolkingsgroei in de herkomstlanden in Azië en Afrika, kan ook het aantal moslims in Nederland oplopen tot bijna een derde van de bevolking. “

Hoelang voordat Nederland een islamitisch land is?

 

Uitbreiding AZC Almelo

Het zal U duidelijk zijn dat onze fractie op meerdere gronden tegen dit plan is en dat PVA tegen dit voorstel zal stemmen.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.