Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De duurzaamheidsmaatregelen van Rutte en zijn kornuiten
Categories: Algemeen

Energierekening verder omhoog

Terwijl de bevolking in dit land de borst nat kan maken voor fiks hogere rekeningen vanwege de klimaatoplichting, waarschuwen wetenschappers voor de komende mini ijstijd. De grote klimaatconferentie eind 2015 in Parijs staat bij velen nog vers in het geheugen. Met veel bombarie werd wereldkundig gemaakt dat men alles op alles ging zetten om de zogenaamd door de mens veroorzaakte stijging van temperatuur op aarde terug te dringen. Dankzij de grootste oplichting ooit van de mensheid, de door de mens veroorzaakte klimaatopwarming, mag jij betalen voor de “duurzaamheidsmaatregelen” van Rutte en zijn kornuiten. 

Bij elkaar schiet de energierekening flink omhoog. Eerder werd duidelijk dat de duurzaamheidsmaatregelen van het kabinet Rutte III volgend jaar ieder gezin gemiddeld 133 euro extra kosten. Onder meer de Opslag Duurzame Energie stijgt 45 euro, terwijl de energiebelasting op gas met gemiddeld 54 euro per huishouden toeneemt. Het kabinetsbesluit om de heffingskorting op energie met 62 euro te verlagen, drijft de energierekening verder omhoog. 

Energie besparen, maar toch meer belasting betalen 

De klimaatindustrie teert hierop en harkt enorme bedragen binnen, geruggesteund door een klimaatlobby die de grote woorden niet schuwt en geen enkele tegenspraak duldt. Waar gaat dit eindigen als we blijven zwijgen?

Er wordt steeds meer duidelijk dat klimaatopwarming geen milieuprobleem is, maar een politiek-economische keuze waar grote financiële belangen tegenover staan.

In verschillende delen van de wereld hebben ze al met kou te maken, zoals in Myanmar waar de laagste temperaturen in 40 jaar tijd zijn gemeten, wat betekent dat de kleine olifantjes het koud hebben.

Maar, geen nood, de bevolking slaat aan het breien en nu lopen ze in lekkere warme jassen rond.

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.