Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hondenspeelplaats: minder overlast, meer plezier
Categories: Zonder rubriek

De Partij Vrij Almelo zet zich enthousiast in voor een goede samenleving waarbij we mensen graag met elkaar in verbinding brengen.

Dit lukt aardig via de hondenspeelplaats aan de de Grotestraat-Zuid. Als mensen worden gemotiveerd om samen iets te realiseren in hun eigen omgeving dan komen ze in contact met andere mensen en dit gaat vereenzaming tegen.

Burgerparticipatie is goed voor de inwoners en voor de leefbaarheid van wijk en stad.

Met dank aan de gemeente Almelo en van Merksteyn voor het mooie hekwerk, de firma Falco, voor het prachtige bankje, de Grondbank schonk en bracht 20 kuub zand, de PVA nam de duiker voor haar rekening en Looms kraanbedrijf takelde de rioolbuis op de juiste plaats. Sponsor van graszoden voor de duiker Arjan de Krey en Bestratingsbedrijf W. Kuipers verzorgde de bestrating.

Beter Wonen stelt de lokatie tijdelijk beschikbaar en onderhoud het terrein zodat het er verzorgt uiziet.

Op zaterdag 8 augustus zal (als alles meezit) het hondenspeelveld aan de Grotestraat-Zuid officieel worden geopend.

Het hondenspeelveld wordt op dit moment al intensief gebruikt door omwonenden en bewoners uit andere buurten in Almelo. De honden zijn moe en voldaan na een bezoek aan het hondenspeelveld en ook de baasjes vinden het geweldig.

De Partij Vrij Almelo monteert en plaatst de door de firma Falco gesponsorde bank

Omwonenden die een kijkje kwamen nemen staken gelijk de handen uit de mouwen

Met dank aan bestratingsbedrijf Kuipers

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.