Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Bezwaar maken ‘betaalde was- en strijkservice’
Categories: Zonder rubriek

De gemeenteraad van Almelo heeft tijdens de raadsvergadering van 16 maart met meerderheid van stemmen (24 stemmen voor en 11 stemmen tegen) besloten dat het wassen en strijken van kleding niet langer deel uitmaakt van huishoudelijke hulp in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Bezwaar maken

Moet u ook betalen voor de was- en strijkservice? En bent u het daar niet mee eens? Dan gaat Jurist Wevers gratis voor u in bezwaar!

Inwoners van Almelo die een beschikking hebben ontvangen voor de beruchte ‘betaalde was- en strijkservice’ dienen binnen de wettelijke termijn van zes weken bezwaar te maken. Als mensen tijdig telefonisch contact opnemen met Jurist Wevers zal hij namens hen gratis in bezwaar gaan bij de gemeente Almelo. Bel of mail Jurist Wevers: tel. 0543-537335, email info@juristwevers.nl Deze collectieve hulpactie komt voort uit een initiatief van Stichting ‘Sociaal Hart Enschede’ en FNV Lokaal Enschede.

Met vriendelijke groeten,

René Beunders,
Stichting ‘Sociaal Hart Enschede’
Tel. 06-51322224

logomail

Was- en strijkservice bezorgt onze inwoners extra kosten en eenzaamheid

TCTubantia, 27 maart 2021

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.