Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Mens niet verantwoordelijk voor opwarming aarde
Categories: Algemeen

De miljarden verslindende vermindering van de menselijke CO2 uitstoot (= 5% van 0,04% van de totale lucht) is weggegooid geld. Sinds 1998 heeft er geen statistisch significante opwarming plaatsgevonden (Zie hier) CO2 als uitgestoten door de mens heeft zeer waarschijnlijk maar een zeer, zeer geringe invloed op opwarming. Laat staan op het wereldgemiddelde klimaat (# weer!) dat gaat over gemiddelden van meer dan 30 jaren.

meer op:

http://climategate.nl/2017/03/31/leuzen-waarmee-co2-broeikasgastheorie-overeind-wordt-gehouden/

Reactie:

Nee, de mens in zijn algemeenheid niet, maar de mens met een dollarteken op zijn voorhoofd wel. Slinger het verhaal in het rond zodat al die zogenaamde wetenschappers met je mee gaan doen. laat de burger bloeden want autorijden wordt sowieso onbetaalbaar met GroenLinks in het bestuur. Bovendien wil die partij de autobelasting ook nog eens extra verhogen. De burger er voor op te laten draaien.

De uitspraak van Margaret Thatcher kan niet vaak genoeg worden herhaald: “the trouble with socialism is that they finally run out of other peoples money”

De tijd is aangebroken dat de waarheid boven tafel zal komen.

Harry de Olde

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “Mens niet verantwoordelijk voor opwarming aarde”

 1. Ronald Lubach schreef:

  Maar als je een wond hebt, moet je die dan niet behandelen?

  M.a.w. maakt het wat uit welke wetenschapper gelijk heeft. Gelovers of niet gelovers. Al voordat de mens er was zijn er ijstijden geweest, hoge concentraties van Co2 etc. Dieren en planten stierven ook uit zonder de mens.
  En de kans is groot dat ook de mens een keer zal uitsterven, of zelfs deze hele planeet.

  Maar moeten wij dat niet zo lang mogelijk en op een zo goed en prettig mogelijke manier voorkomen?

  Elk levend wezen heeft een aantal basis behoeftes waarin het moet voorzien. Ademen, eten, drinken en voortplanten. Volgens mij is de mens de grootste parasiet op aarde die een deel van deze basis behoeftes in gevaar brengt. Zelfs al is dat maar een heel klein percentage. Moeten wij dat dan maar zo laten?
  Of moeten wij daarin verbeteren en verder zoeken wat wij mogelijk aan externe factoren kunnen doen? Of hoe wij daar mee om kunnen gaan. Als die basis behoeftes al ons geld op souperen, is dat dan erg, of noodzakelijk?

  Moeten wij de wond laten etteren, een pleister op plakken, of behandelen?