Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
DE DAG WAAROP DE VRIJHEID VAN MENING WERD VERMOORD IN ONS LAND

 

 

Op 6 mei 2002 maakten 5 kogels een einde aan het leven van Pim Fortuyn, die in de verkiezingsstrijd op een zekere overwinning afstevende.

Voor de 16-de keer herdenken we de moord op Pim Fortuyn. Het beeld van de neergeschoten Pim, bloedend op de grond, staat velen van ons nog vers in het geheugen gegrift. Alsof het gisteren is gebeurd. De moordenaar, de linkse activist  Volkert van der G. loopt weer vrij rond. Lang leve onze rechtstaat.

Er zijn tal van theorieën omtrent de ware reden de revu gepasseerd, maar de werkelijke reden zal waarschijnlijk nimmer boven water komen zolang de opdrachtgever(s) en de organisatoren buiten schot blijven, wat tot nu toe het geval is geweest.

De AIVD, de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, zou het feit dat er twee soorten munitie gebruikt werden, volgens Ine Veen in de doofpot gestoken hebben.

http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid859350/pim-fortuyn-werd-door-tweede-schutter-vermoord.aspx

 

Het laatste schot was van afstand. Ja…………….

Luister vanaf ongeveer 1:20

 

Fortuyn-  ”te vuur en te zwaard”  voor de vrijheid

 

Op You Tube staat een  video met een interview uit het jaar 2001,  dat overkomt alsof  hij uit een grijs verleden zou komen. De regisseur Theo van Gogh die op 2 november 2004 door een moslim werd vermoord spreekt met de professor in de sociologie en publicist Pim Fortuyn, die kort daarvoor had aangekondigd de politiek in te gaan. Hij had landelijke bekendheid gekregen, omdat hij het in zijn boeken en columns als een van de eerste had gewaagd om te breken met de Nederlandse cultuur van consencus en die problemen open en direct aan te spreken, die veel Nederlanders zorgen bereidden, die echter door een op politieke correctheid bedachte elite in Den Haag of ontkend of gebagatelilliseerd werden: Parallelsamenlevingen, criminaliteit, verwaarlozing van de openbare ruimte, de weerloze staat.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “DE DAG WAAROP DE VRIJHEID VAN MENING WERD VERMOORD IN ONS LAND”

  1. Stichting Beeld van Pim,St Vrienden van Pim Fortuyn schreef:

    Geweldig uw site.Al 16 jaar organiseren wij deze dag voor onze Pim.Het zou mooi zijn als u volgend jaar erbij kan zijn,of wil spreken en het programma op uw site.Aan onze site wordt gewerkt .Op uw site staat 5-6-2018 bovenaan,is denken wij 5-5-2018.Op internet staan vele van onze herdenkingen van onze Pim.Succes met uw Partij.Namens Elly Zijl, Marianne Houtzager,

    Jennifer Vetter, Menno Lieven. de

Leave a Reply