Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
DE DUURZAAMHEIDSMAATREGELEN VAN RUTTE EN ZIJN KORNUITEN

De opwarming van de aarde een halt toe roepen!!

…mits de publieke miljarden tegen de plinten klotsen.

 

Terwijl de bevolking in dit land de borst nat kan maken voor fiks hogere rekeningen vanwege de klimaatoplichting, waarschuwen wetenschappers voor de komende mini ijstijd. De grote klimaatconferentie eind 2015 in Parijs staat bij velen nog vers in het geheugen. De mens zou, met andere woorden, verantwoordelijk zijn voor klimaatverandering. Eerst was het nog de ‘opwarming’ van de Aarde, maar toen bleek dat hele delen van onze Aarde niet opwarmden, werd het verhaal ineens gewijzigd naar ‘klimaatverandering’. Met veel bombarie werd wereldkundig gemaakt dat men alles op alles ging zetten om de zogenaamd door de mens veroorzaakte stijging van temperatuur op Aarde terug te dringen. 

Dankzij de grootste oplichting ooit van de mensheid, de door de mens veroorzaakte klimaatopwarming, mag jij betalen voor de “duurzaamheidsmaatregelen” van Rutte en zijn kornuiten. De Nederlandse ‘Energiewende’ is begonnen: de ‘gasuitstap’ met alles voor windmolens. Ooit zei oppositieleider Mark Rutte dat windmolens ‘op subsidie draaien’. Dat is nog steeds zo, maar de ‘klimaatlobby’ toverde hem om tot grootste windmolen begunstiger ooit. Rutte-III ziet zich als ‘groenste regering ooit’. En dat zonder GroenLinks. De geest van Bilderberg regeert: de coalitie ‘groen- en grootkapitaal’.

Bij elkaar schiet de energierekening steeds verder omhoog. Eerder werd duidelijk dat de duurzaamheidsmaatregelen van het kabinet Rutte III ieder gezin gemiddeld 133 euro extra kosten. Onder meer de Opslag Duurzame Energie stijgt 45 euro, terwijl de energiebelasting op gas met gemiddeld 54 euro per huishouden toeneemt. Het kabinetsbesluit om de heffingskorting op energie met 62 euro te verlagen, drijft de energierekening verder omhoog.  

De klimaatindustrie teert hierop en harkt enorme bedragen binnen, geruggesteund door een klimaatlobby die de grote woorden niet schuwt en geen enkele tegenspraak duldt. Waar gaat dit eindigen als we blijven zwijgen? Er wordt steeds meer duidelijk dat klimaatopwarming geen milieuprobleem is, maar een politiek-economische keuze waar grote financiële belangen tegenover staan. Gewone burgers die enkele tienduizenden euro’s bruto per jaar verdienen zullen dit gaan merken.

Ecopaus Ed Nijpels, die in nevenfuncties grossiert en zijn woonboerderij voor 2,4 miljoen euro te koop zette, merkt daar weinig tot niets van. 

Partij Vrij Almelo

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.