Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Prijsstijging openbaar vervoer Nederland in 2019 grootste in Europa
Categories: Algemeen

 

Het Nederlandse openbaar vervoer is het duurste van alle EU-landen. Van de 28 landen zijn onze vervoersdiensten ruim 30 procent duurder dan het Europees gemiddelde. Dit blijkt uit cijfers van het Europees statistiekbureau Eurostat.

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Prijsstijging openbaar vervoer Nederland in 2019 grootste in Europa”

  1. Avatar Anoniem schreef:

    Ze willen ons helemaal niet uit de auto, ze willen gewoon alles duurder, inclusief wonen, supermarktboodschappen, abonnementen. Ook lopen veel CAO’s af, waardoor de prijzen weer omhoog schieten en mensen weer meer kwijt zijn aan producten, waardoor ze de loonstijging niet kunnen gebruiken.

  2. Avatar Anoniem schreef:

    Oh, en vergeet de ziektekostenverzekering niet die straks in 2020 ook weer omhoog gaat.