Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Wanneer is koud te koud voor uw hond?
Categories: Veiligheid

Een hond kan van nature goed tegen de kou. Echter doordat wij ons huis op aangename temperatuur warm stoken beperken wij de aanmaak van de hondenvacht. Ook door het fokken kunnen sommige hondenrassen zich van nature moeilijker weerbaar maken tegen koude temperaturen. Houd je hond daarom bij koud weer ook goed in de gaten als je buiten loopt om te zien of hij tekenen van kou vertoond.

• Hij kan moeite krijgen met zijn ademhaling
• Je hond keert helemaal in zichzelf. Je kan dus moeilijk contact met hem leggen
• Hij kan een zwakke hartslag vertonen

Herken jij een van deze punten bij je hond dan moet je hier snel actie op ondernemen.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.