Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Een lastige strijd die nog lang kan duren
Categories: "Misstanden"

Poortaffaire

De strijd………………

De strijd tegen de gemeente Almelo wat betreft de poort voor de voordeur van dhr. Stegehuis is al jarenlang bezig, en is (ook wat ons betreft) nog steeds niet gestreden.

Er is ontzettend veel drukwerk aanbesteed, de poort affaire. Het pand Dock 19, nu een restaurant, was vroeger een garage, gebouwd door Schiphorst toenmalig DAF dealer. Later maakte Citroën dealer Kemperink gebruik van het pand. Tijdens de herstructurering van de markt verdween de garage naar de Henriëtte Roland Holstlaan. In al die jaren hebben medewerkers van de firma Abeln en de eigenaar van het gebouw gebruik gemaakt van de voordeur in de steeg. Terwijl Stegehuis recht van overpad heeft.

De nu beruchte poort is de ingang naar het woonhuis, waar zich ook de voordeur van het Stegehuis pand bevindt. De rol van de gemeente is dubieus. Het college van B&W heeft door de jaren heen al een kapitaal aan arbeidsuren van ambtenaren gebruikt om hun gelijk te halen. Dock 19 gebruikt de gang als opslag.

In het gedoe rond de steeg van Stegehuis naast Dock19 wil de Partij Vrij Almelo zowel de gemeenteraad als het college de komende raadsperiode wijzen op hun verantwoordelijkheid en deze ongelijkheid oplossen.

Partij Vrij Almelo

Doe open de poort

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “Een lastige strijd die nog lang kan duren”

  1. Ben Brouwer schreef:

    Er moet eindelijk eens gerechtigheid plaats vinden.

Leave a Reply