Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De oren en ogen van de wijk zijn zoek; wijkagent nauwelijks bereikbaar in Almelo
Categories: Zonder rubriek

Daarom pleit de Partij Vrij Almelo voor het terugbrengen van de wijkagent in de wijk. Als pro-actieve schakel tussen verantwoordelijke burgers en een goed reagerende politieorganisatie. Zodat de mensen in de buurt zich weer veilig kunnen voelen door de aanwezigheid van een wijkagent. Als de politie er de komende jaren in slaagt de nabijheid bij de burger meer vorm te geven – zoals vroeger – dan zijn zowel burgers als dienders er met de vorming van de nationale politie wérkelijk op vooruit gegaan.

https://www.1twente.nl/artikel/2649988/de-oren-en-ogen-van-de-wijk-zijn-zoek-wijkagent-nauwelijks-bereikbaar-in-almelo

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.