Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Volksvertegenwoordiger of belangenbehartiger?
Categories: Zonder rubriek

(Ingezonden)

Mag ik (deels) niet meer weten, wat er over mijn woonplaats besproken en wat er voor beslist wordt?

Hier begrijp ik niets van! De vraag komt bij mij op: ben ik voor het Almelose bestuur nog mens, of slechts middel (voorwerp)? Het lijkt er toch zeer op, dat de Almelose burger niet veel meer dan lucht is voor de Almelose politiek, enkelen die hier over vragen stelden, uitgezonderd. Hoe ongelooflijk scheef zit de politiek, nationaal én lokaal.

Ik meende op de middelbare school geleerd te hebben dat een gemeenteraad de burgers van een gemeente vertegenwoordigt (en voor hun belangen opkomt).

Beste raadsleden, u reagéért al nooit (uitgezonderd enkele personen, n.l. lokale partijen op mijn mails aan u en nu is dit de volgende stap? Wat zal de derde stap zijn???

Zo, Almelose burgers, right in your face!

Wij waken over u, gaat rustig slapen dan doen wij onze (gemeenteraads) dingetjes wel. Oogjes dicht…..

Drie (of zullen we er maar gelijk tien van maken, want deze gang van zaken is absoluut “out of all values) stappen te ver! Is het een onbekend facet voor de Almelose politiek: helder, transparant communiceren? Mijn vertrouwen in u (uitgezonderd enkele raadsleden) stond al op een zeer laag pitje, maar nu…….

En ik vraag mij af, ben ik hierin één van de weinigen? Hebt u daar ooit wel eens over nagedacht? Gezien uw aller doen-en-laten, trek ik voor mijzelf de conclusie van niet……

bert,
W’broek

De verbindende rol van het raadslid 

De Ombudsfunctie van raadsleden

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.