Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia”
Categories: Veiligheid

trump-pence-2016-bumper-sticker-make-america

 

Mensen die dachten dat Clinton de minst slechte was, hebben onvoldoende beseft hoe gevaarlijk zij was. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen van de UvA.

“Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia,” stelt hij. Hij gaat in gesprek met Hajo Smit onder meer in op de demonisering van Trump door de mainstream media, die inmiddels door 60 procent van de Amerikanen niet meer worden vertrouwd.

Lees verder:

Nederlandse hoogleraar: “Ik ben blij dat we af zijn van die Clinton-maffia”

 

 

Reactie:

De Nederlanders zijn er de afgelopen jaren een stuk mondiger op geworden. Ze luisteren niet meer naar de politiek correcte drek die hen via de media wordt binnen gegoten.

Het gaat daar nu net als 10 jaar geleden met Fortuijn, en dan gaat de media nog een stapje verder. Ook vandaag staan kranten weer bol van onzin verkondigd door journalisten die er geen moer van snappen. Hij snijdt hete politieke hangijzers aan die niemand durft te benoemen. Dat Trump niet politiek correct is en naar het volk luistert is juist een positief iets.

Dat krijg je ervan als de politieke elite jarenlang de mensen voor de gek houdt en en steeds verder uitzuigt…

Luister maar eens naar het bovenstaande filmpje:

Politieke correctheid brings us to hell…..helemaal gelijk heeft hij!!!

 

Harry de Olde

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply