Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Is Volkskrant uit op een nieuw Pim Fortuyn-drama?
Categories: Veiligheid

 

Het is in Nederland nog steeds gevaarlijk om te zeggen wat je denkt’

Strekking: er bestaat geen ├ęchte vrijheid van meningsuiting in Nederland.

 

Is Volkskrant uit op een nieuw Pim Fortuyn-drama? De linksrancuneuze haat van een faalkrantje

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.