Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Zolang geld regeert houden we die open grenzen (INGEZONDEN)
Categories: Veiligheid

 

 

Vanaf het allereerste moment dat de grenzen zijn open gegaan binnen de EU, zijn de criminaliteitscijfers drastisch gestegen. Het feit dat er aan de grenzen geen (of zeer weinig) controle meer is, maakt het wel heel interessant voor de georganiseerde (en individuele) misdaad. Wapens, verdovende middelen, mensenhandel, organenhandel, het kan allemaal met het grootste gemak.

Bij de opening van de grenzen is alleen stilgestaan bij de economische voordelen. Er werd niet gekeken naar de veiligheid en daar is nog steeds amper onderzoek naar.’

Het is zo fijn dat je aan grenzen zonder enige last kunt doorrijden. En geweldig dat je overal met de zelfde munt kunt betalen.

De gevolgen zien we nu. De euro kost iedereen handen vol met geld, haalt ieders welvaart naar beneden en brengt pensioenen in gevaar.

Over de grenscontroles, die overigens nooit helemaal weggeweest zijn, hoor je steeds meer opmerkingen om die weer in te voeren. Alleen al om te voorkomen dat criminelen uit de oostelijke EU-provincies hier binnenkomen of gemakkelijk kunnen vluchten.

Wat zijn dan nog de voordelen van de EU? Wel, natuurlijk dat betalen mag (moet)  en uw geld ziet verdwijnen in bodemloze putten, en dat u hogere politieke machthebbers over u gesteld krijgt.

Zolang geld regeert houden we die open grenzen

MJ

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Zolang geld regeert houden we die open grenzen (INGEZONDEN)”

 1. Harrie Wiesemann schreef:

  Geld heeft altijd geregeerd of het gebruikt wordt om de grenzen open te houden of dicht te doen, wie betaald die bepaald. Zie het testament een Judas was de vent. Wij zitten met een dilemma dat is het naleven van de regels , er zijn geen handhavers die ballen hebben we zitten opgescheept met watjes die zich liever druk maken over zwarte piet, transvormeerders, hoofddoekjes, ongewenste en criminele vluchtelingen die toch moeten blijven.
  Die grenzen moeten open blijven en daarbinnen moeten de zelfde regels gelden, gelijke pensioenregels, gelijke benzine prijzen, gelijke BTW tarieven, gelijke vluchtelingen opnames/verwijderingen. Vrijheid om zich aan te sluiten of te verlaten volgens de geldende regels. Er heerst binnen de EU gemeenschap geen democratie. LUCTOR at EMERGO

 2. J. Voerman schreef:

  Het wordt hoog tijd dat Nederland een stukje soevereiner wordt en weer baas wordt over de eigen grenzen. Met controleerbare grenzen verhoog je de veiligheid van iedere Nederlander en houd je de mensen tegen die hier alleen naar toekomen voor het gratis geld of voor ergere zaken. Schengen is een verdrag. En verdragen zijn er om opgezegd te worden als de situatie er om vraagt. Die situatie is nu een feit.

 3. J.H.L schreef:

  Het is niet alleen de grenzen sluiten, wat dacht je van de zogenaamde vluchtelingen ( ik zeg allemaal economische vluchtelingen) die ze hier toelaten. De asiel aanvraag wordt geweigerd (bij sommigen) en men zet ze het land niet uit nee maar gewoon op straat, wat verwacht je dan dat die mensen van lucht kunnen leven? nee die gaan stelen en beroven oude weerloze personen, en dan ook nog zeggen dat de criminaliteit gedaald is. En zo kun je nog legio dingen aanhalen.

Leave a Reply