Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Steeds meer leerlingen en ouders krijgen genoeg van de indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs

 

 

Waar komt het Nederlandse onderwijssysteem precies vandaan en in wiens belang is het precies ooit opgezet en hoe relevant is dat nog in het nieuwe tijdperk? Leren wijzelf en onze kinderen eigenlijk nog wel nuttige zaken in de verplichte staatsscholen die aansluiten bij wat gewenst is in de brede samenleving?

Leerlingen en studenten worden aan de lopende band geïndoctrineerd met de politieke opvattingen van hun leraren. Dat gebeurt op subtiele, maar ook op minder subtiele wijze.

“Bijna dagelijks krijgen we berichten binnen van ouders en leerlingen die zich zorgen maken over indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs,” zegt FvD’er Rob Rooken.

Wij zijn het met hem eens. Nederland is  op weg om geleidelijk aan een softe versie van de DDR te worden, een soort ‘DDR light’.

Waar geen liberale, christen-democratische of onafhankelijke geluiden meer te horen zijn, maar alleen nog maar dit of dat aspect van het post-marxistische wereldbeeld.

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.