Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nederlands Verbond & Partij Vrij Almelo slaan de handen in 1!

 

16

 

Na een lange vakantieperiode zijn de scholen weer begonnen en om met goed vervoer naar school te kunnen is het voor de meeste kinderen het hebben van een fiets een vanzelfsprekendheid. Maar voor gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen, is de aanschaf van een fiets een dure, vaak onmogelijke uitgave. In dit huidige systeem van sociale afbraak met dank aan dit kabinet heeft het Nederlands Verbond samen met de PVA (Partij Vrij Almelo) de handen ineen geslagen om voor twee kinderen uit een minimagezin die te weinig geld hebben om een fiets aan te schaffen, te helpen.

Steeds vaker worden wij met schrijnende verhalen geconfronteerd en zien de omstandigheden waarin men leeft. Vandaar dat we (Nederlands Verbond en PVA) in actie zijn gekomen voor dit gezin. 

Het contact is begonnen door een dochter van een van de bestuursleden van het Nederlands Verbond en al gauw kwamen we samen (na enige gesprekken) al tot de conclusie dat we snel moesten handelen, want deze familie heeft het hard nodig. Door de problematiek van heden ten dage worden wij gebruikt als melkkoe om als “het brave jongetje van de klas” over te komen richting de EU en de rest van de wereld zodat onze eigen bevolking compleet en totaal genegeerd word door dit systeem……Een mooie gelegenheid dus om iets voor een naaste in de directe omgeving te doen! .

Het Nederlands Verbond is een vereniging die wil opkomen voor mensen in armoede. Want waar blijft de aandacht van ons kabinet voor onze gezinnen in de bijstand, werklozen, zieken en ouderen? Niet iedereen ervaart welvaart en profiteert van de economische groei die er volgens Rutte zou zijn. Ach, misschien krijgt deze groep even aandacht in 2017, want dan zijn er weer verkiezingen. 

Dit gezin wilde graag anonimiteit genieten (dat wij begrijpen en respecteren) en daarom hebben wij de foto’s bewerkt.
 
Met dank aan al onze leden en de donateurs die deze actie mogelijk hebben
gemaakt!

 

4

 

18

 

12

 

6

 

3

 

2

 

7

Fietsen maar…………..

 

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.