Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
DICHT BIJ DE BURGER

 

Beste mensen,

U gaat ze vast en zeker zien: Die fraaie verkiezingsposters van de Partij Vrij Almelo (PVA)

Duidelijk in waar wij voor staan en duidelijk in wat wij zeggen. Dit is niet voor niets. Wij staan dicht bij onze burgers en spreken de juiste taal en durven te benoemen. Wij draaien er niet omheen.

Draagt u de Partij Vrij Almelo een warm hart toe en wilt u ons steunen door het plakken van een poster voor uw raam? Neem dan gerust contact met ons op………en wij zorgen dat u snel onze mooie poster in huis heeft.

 

E-mail: h.deolde@raad.almelo.nl

Mobiel: 06 34 91 48 21

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply