Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Een aangepaste woning om beter te leren leven met MS (Video)

 

 

De gemeente dient haar burgers serieus te nemen, o.a. door goed naar hen te luisteren. De gemeente moet helpen naar oplossingen te zoeken die voor zoveel mogelijk mensen aanvaardbaar zijn. Gelijkwaardigheid en gelijke kansen wil ook zeggen dat iedereen de kans moet krijgen om zich te ontwikkelen, zich een inkomen te verwerven, woonruimte te vinden en zich prettig te voelen in de maatschappij.”

Een typerend voorbeeld hiervan is onderstaand interview. Een huisvader heeft veel verdriet vanwege de ziekte van zijn vrouw ( MS). Volgens de wet had dit gezin al lang recht gehad op een andere woning. 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply