Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo/ voor alle inwoners (Video)

 

 

Almelo, Schalderoi

Een bekend straatje in Almelo is het Schalderoi. Als je links langs het pand waar nu Nielz zit
de Hagenstraat in loopt kom je in het verlengde daarvan In het Schalderoi. Deze liep, parallel aan
de Hagensgracht, vanaf hier tot aan de Grotestraat Noord, ingang van hotel de Gouden Leeuw.

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply